Professionals: exkluzivní prodej projektu Rezidence U Rokytky

Realitní a poradenská společnost Professionals nabízí exkluzivně do prodeje Rezidence U Rokytky. Projekt je unikátní především pro své umístění v klidné části Prahy - v Hrdlořezích, které si jako jedna z posledních pražských čtvrtí ještě zachovaly venkovský ráz.

Zájemcům Rezidence U Rokytky nabízí 68 bytových jednotek o dispozicích od 1+kk až po 4+kk. Většina bytů disponuje terasou či balkonem, k některým bytům náleží předzahrádka. Nabízí se i dostatečný počet sklepů a parkovacích míst, přičemž budoucí obyvatele domu jistě ocení i soukromé hřiště v jižní části projektu.

Developerem tohoto projektu je společnost Real-Treuhand Reality & Development, která je dceřinou společností rakouské banky Raiffeisenlandesbank Oberōsterreich. Díky silnému zázemí nadnárodní společnosti a dlouholetým znalostem realitního trhu má za sebou již několik úspěšně dokončených projektů nejen v Praze, ale i v historickém centru Brna nebo v jižních Čechách, konkrétně v Hluboké nad Vltavou.

Posílení nabídky

Projekt bude nepochybně vítaným obohacením současné nabídky nových bytů v Praze. Hlavně kvůli potížím ve schvalovacích procesech se dnes na trh dostává méně bytových novostaveb než v minulosti. Na konci prosince minulého roku se v metropoli ke koupi nabízelo jen 4 950 bytů v nových domech – v minulých letech to standardně bývalo kolem 6 000 jednotek, výjimečně ještě o tisíc více.

Takřka sedm desítek bytů v Rezidenci U Rokytky tak na trh přichází v pravý čas. Tím spíše, že nemalá část zájemců o koupi nového bytu nevnímá jen cenu a počet metrů čtverečních bytové plochy. V souladu se soudobými trendy stále více lidí hledá bydlení v zeleni a klidu. Takovým požadavkům projekt Rezidence U Rokytky vychází vstříc – Hrdlořezy jsou charakteristické velkým množstvím zeleně. V dosahu projektu je hned několik parků, botanická zahrada a Malešický les.

Pohodlné bydlení

Doprava do centra Prahy je snadná - v blízkosti projektu jsou autobusové i tramvajové zastávky. Přitom v dojezdové vzdálenosti je vnitřní pražský okruh, který umožňuje rychlé spojení na dálnice D1, D8, D10 a D11.

Kromě dobré dopravní dostupnosti je v lokalitě také kvalitní občanská vybavenost. V docházkové vzdálenosti jsou mateřské i základní školy, střední odborné školy a také Vyšší policejní škola a Metropolitní univerzita Praha. Jen pár metrů od projektu je také několik obchodních řetězců, pošta, lékárna. Za kulturou nebo velkými nákupy lze vyrazit do obchodního centra Harfa vzdáleného jen osm minut od projektu.

SF/pb

Hlavní partneři

Partneři